Ikeaa ja jumboa...

Käytiinpä sitten ikeassa taas. Sieltä lähti mukaan ihme ja kumma aika paljonkin taas tavaraa tällä kertaa enimmäkseen kaikkea sisustus juttuja mitä vielä meidän kodista puuttuu.

Nyt sain noihin kumpaankin ikkunaan nuo tähdet ja verhotangon jota olen halunnut jo ikuisuuden. Löysin vielä halvat valkoiset verhot ikeasta, mutta hieman liian pitkät. Kaikki täällä kämpässä on jäännyt vähän puolitiehen sillä meillä on tuo 1 vuotias tyllerö joka tulee mielellään AINA "auttamaan" ja siihenhän se sitten jää :( Mutta kokeillaan huomenna uudestaan...


Mieheni tykkää minun tekemistäni leivistä, mutta vielä niissä ei ole ollut mitään täytettä joten piti ostaa raastin. Sellaistakaan kun emme vielä omistanut :) Ei viitsitty ostaa perinteistä pysty raastinta joten mukaan lähti tälläinen sininen kippo missä on erilaiset raastimet kummassakin puolessa. Kaikkein paras tässä on että ne raasteet jää suoraan tuonne kippoon :) Veikkaan kylläkin että porkkana värjää tuon kipon aika ruman väriseksi.


Meillä yleensä tulee tehtyä aina kaikille eri ruokaa. Toinen tyttö tykkää makaronista ja toinen spagetista. Miehelle taas pitää tehdä gluteenittomia makarooneja ja minä syön sitten mitä syön. Mutta tosiasia on että tarvitsemme enemmän ritelikköjä kuin kaksi joten ostin vähän isomman ja nätimmän :) tulee ihan mamma mieleen. Mamma aina pesi perunoita tälläisessä ritelikössä.


Tytöt ovat pieniä, mutta kasvavia ja he syövät koko ajan ja aina on lusikat pesussa, joten ostin myös noita hieman isompia lusikoita. Ne ovat juuri sopivat muro/puuro lusikat, kun kahvilusikat on liian pieniä ja isot lusikat taas aivan liian isoja. 
Mukaan tuli myös pieniä kakkuvuokia :) niin kivan näkösiä, että niihin saa vaikka mitä tehtyä.

Erehdys kakkuvuoat ovat clas ohlsonilta eikä ikeasta!


Uskalsin vihdoinkin ostaa ison lasisen maljakon :) Vielä ei meidän yksvuotias ole sitä äkännyt, mutta nyt kyllä täytyy vahtia kuin haukka! Maljakko sai kaverikseen hopeisia joulupalloja ja muutaman kimalle valkoisen. Ja paikka löytyi meidän pienestä nurkkauksesta sohvan vierestä.


Siinähän niitä ikean tavaroita sitten olikin. Käytiin myös clas ohlsonilla :D Ja sieltähän ostin sen toisen tähden tuohon olkkarin ikkunaan, sekä meidän keittiöön hieman sopivimpia keittiöpyyhkeitä.



Kommentit

  1. Etsin jo hyvän tovin tuota nimenomaista raastinta enkä olis millään löytäny sitä, jos en ois nähny kuvaa blogissasi. Ikean sivuille sitte tajusin mennä ja löytyihän se :) Niin, että kiitos! Pienestä se on joskus kiinni :D

    ps. lienet jo huomannut, ettei siihen väri juuri tartu. Vanhempani ovat käyttäneet tuota jo vuosia :)

    VastaaPoista
  2. Juu on ollut kyllä hyvä raastin ja oikeassa olet eipä ole väri tarttunut :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti