Herkutteluja

Kokeiltiin tänä iltana tuollaista valmista gluteenittomia "shake 'n bake" pannukakku/lettuja. Purkissaa pyydetään kaatamaan jauhojen sekaan 5dl kylmää vettä ja ravistamaan voimakkaasti että kaikki sekottuu. Kerkesin kaatamaan vedet sinne sisään ja huomasin purkin vuotavan pohjasta! No ei tässä vielä mitään. Taikina kulhoon ja sekotetaan. Taikina (jos sitä voi siksi kutsua) oli niin vetelää että olisi käynyt maidosta.


No tuo paistaminen olikin sitten mieheni hommaa ja nähtävästi meni ihan hyvin. Unohdin vaan mainita että kannattaa pienentää lämpöä hellasta vähän ajan päästä. Joten letuista tuli... hyvin ruskettuneita.   :) 


Päälle kun laitetiin Fazerin uutta cashewpähkinä suklaata, vaniljajäätelöä ja strösseleitä niin näky oli kaunis. Maku sen sijaan oli aika "erikoinen" Ensimmäinen minkä söin oli hieman raakaa, mutta jäätelöt ja suklaat peitti mauan aika hyvin. Toinen lettunen oli kyllä enemmän palaneen makuinen kuin mitään muuta. Enempää ei todellakaan voinut syödä sillä tuli aikamoinen makean ällötys vastaan.

Ehkä ensi kerralla teemme ihan omin pienin kätösin tuon taikinan!

Kommentit