Makuuhuoneeseen uudet matot

Olen ajatellu hankkia makuuhuoneeseen uudet matot. Sellaiset kivat pyöreä ja pehmeät mihin on mukava astua heti kun herää.  Ikean sivuilta löytyi suht kiva matto, mutta ajatuksena oli hieman eri värinen ja pitkä karvaisempi. Eli enemmän liilaan menevä ja kunnon karvamatto.


Meillähän on sellaiset liilamustat lanka matot jotka kerää koiran karvoja ihan hirveesti. Varsinkin kun meidän poitsu nukkuu välillä niillä matoilla. Kaikista huonoin puoli on että ne ei kerta kaikkiaan pysy paikoillaan. Aamulla olen muistannut astua matolle varovasti, mutta päivällä hain vaippaa viereisestä hyllystä (ei näy kuvassa) ja muksista persuksilleni menin ja polvi vääntyi ja sain aikamoisen sydärin kun matto lentää yhtäkkiä pois alta.


Paljoa ei tuossa kuvassa sitä mattoa näy, mutta ymmärrätte varmaan pointin. Tässä meidän makuuhuoneessa on aikas paljon tilaa ja jotenkin tuntuu toinen puoli ihan tyhjältä. Olen aina haaveillut isosta makkarista jossa on kunnon lukunurkkaus. Tänne se onnistuisi, mutta jotenkin ei oikein tunnu nyt oikealta.

Kommentit