Ponien maailmaan....

Tänään laskeskelin kaikki vanhat my little ponit joita oli yhteensä 182kpl. Ennen on ollut yli 200 ponia, mutta olen myynnyt osan pois ja nyt harkitsen myyväni niitä mistä raaskin luopua. Siis oikeesti missä mä niitä alan säilyttämään??? Pelkissä pahvilaatikoissa vaarastossa viemässä tilee. Ei kiitos! Mieluumin myyn ne pois jollekkin joka ehkä joko leikkii tai laittaa näytille omaan kokoelmaansa. Tyttärelleni annoin yhteensä 76 ponia mistä hän tykkäsi... olisikohan siinä ollut sen synttärilahja ;) Oli vähän aikaa arka leikkimään niillä. Selitti itselleen vaan koko ajan että ne on äitin poneja ja äiti laittaa ne takasin laatikkoon ja mä en saa koskea :) olenkohan käskenyt olla koskematta niihin hieman liikaakin ???

Netissä etsiskelin että mikä olisi ponejen arvo nykyään ja huomasin omistavani muutaman keräily harvinaisuuden, mutta muuten kyllä arvo vaihtelee 5-15€. On kyllä osan kunnossakin aika paljon parantamisen varaa, että ei niistä ihan tuota 15€ varmaankaan saa ???

Tässä neiti omien ponien kanssa... Kauan sillä kestikin ne järkätä, se oli nimittäin tarkkaa puuhaa: värien, kuvien ja hiuksien mukaan hän sanoi sen tekevänsä.


Illalla maltoin kyllä vielä laittaa kaikki meidän olkkarin pöydälle. Ei ne siihen oikein mahtunut, mutta kun tunkemalla tunki ni kyllähän ne siinä hetken pysyi :) Tässä oli kiva ottaa "ryhmäkuva" ennen myyntiin laittoa.


Kaikenlaista tavaraa, palapelejä ja ponien vaatteitakin löytyi. Nämä menevät suoraan tytölle sillä näillä ei pahemmin taida arvoa olla varsinkaan kun mikään "setti" ei ole täydellinen eli puuttuu aikasta paljon kaikkea.


Nää on niin ihania pikku krääsä tavaroita...





Nää palapelit on kyllä niin ihania ja niistä puuttuukin 2 palaa yhteensä...on niistä kyllä enemmän iloa omille lapsille ku jossain keräily kaapissa...


Kommentit