Synttäreitä

Päätin synttäreilleni tehdä persoonallisen kutsun. Lähetin tämän kutsun ystävilleni Facebookin kautta ja väsäsin kyseisen kutsun pelkällä paint ohjelmalla. Näinhän näitä tehtiin ennen vanhaan :D


Tässä sitä nyt ollaan lähempänä kolmea kymmentä kuin kahta kymmentä taidan vaan olla sellainen kenellä on aina vaan täyttää kakskytäviis :) Omille synttäreille päätin tehdä minttusuklaa (juusto) kakun sillä se oli varma onnistuminen sillä olen sen tehnyt aikaisemminkin. Tällä kertaa tein gluteenittomista kekseistä tuon pohjan ja siitä tuli kylläkin hieman liian kovaa, mutta muuten kakku onnistui ihan hyvin eikä ollut yhtään niin makea kuin olisi voinnut olla... meni nimittäin pussillinen pätkiksiä..




Vietettiin myös samalla meidän nuorimmaisen Joannan syntymäpäivä 1-wee se on jo aikasta iso tyttö :) Yritin kysyä kakku toiveita, mutta taisi riittää vaan se kunhan on hyvää. Kakkukin onnistu ihmeen hyvin. (Kakusta oli hyvä kuvakin mutta nyt se on kadonnut. Se oli vaaleanpunainen ja siinä oli punaisia kukkia sokerimassasta tehtynä) Yleensä kakkujen tekeminen ahistaa niin pahasti että... jos niistä ei tule täydellisiä niin ne on ihan hirveitä. Ja yleensä ne ovat olleet hirveitä (ainkain omasta mielestä.) Nämä synttärikakut onnistuivat kyllä ihmeen hyvin. Nyt sitten odotellaan vaan esikoisen synttäreitä sillä hän haluaa prinsessa kakun *huokaus* mitäköhän siitäkin tulee...?


Meidän 1-wee ja niin hienona <3




Sain synttäreillä aika paljon kukkia tänä vuonna. Tykkään kukista erityisesti gerberoista. Mieheltäni sain ihanan kimpun gerberoita ja vaaleita ruusuja. Tässä ne ovat vielä hyvässä kunnossa, mutta harmikseni huomasin parin päivän päästä että ne alkaa jo lakastumaan (siis nuo ruusut) Pihalle kotiutui myös pieni calluna. Partyliten lyhtyihin tietenkin illaksi kynttilät. Tästä tuli jotenkin todella kauniin syksyinen kuva. + nuo kumpparit :)



Anopilta sain ihanan pienen kimpun. Olivat kyllä tooosi keltaiset. Iskivät silmään heti. Aivan ihanat.





Ja miehen siskolta sain myös kukkia...näissä kukissa se hyvä puoli että vaikka kuivahtaa (jos vaikka unohtaa kastella) niin aina ne näyttää kasvana uudestaa. Eli on hyvin elinvoimaiset sillä en oikein osaa pitää kasveja kauan elossa :)


Kommentit