Pablo..

Tänä aamuna äiti soitti ja sanoi että Pablolla on lääkäri aika, kun vaikuttaa taas olevan kipeänä. Pablo on porukoiden mopsi koira 3 vuotias. Sillä on vähä aika sitten ollut eturauhas tulehtunut ja ihan samankaltaiset oireet. Istuu, ei mene ulos, ei syö, ei mitään nukkuu vaan istueltaan.

Äiti vei Pablon lääkäriin ja lääkäri katsoi että keuhkot ovat hieman rahisevat ja näyttäisi olevan virtsa täys bakteerejakin. Tunnin verran se käänteli ja väänteli sitä koiraa siellä pöydällä. Sai antibiootti rokotuksen ja kipulääkkeen ja eikun kotiin. 5h sen jälkeen Äiti ilmoitti että Pablo on kuollut :( Soitto eläinlääkäriin ja sanoi vaan että nähtävästi allerginen reaktio rokotukseen ja tukehtui kuoliaaksi :( (Ei hirveempää kuolemaa voi keksiä kuin tukehtumien)

Oli seurannut Iskää ulos takapihalle ja lyyhistynyt siihen. Iskä nosti syliin meni sisälle ja sanoi "ei tää koira ole kyllä kunnossa" laski sohvalle ja Pablo oli poissa. Kuoli sitten iskän syliin... Vanhempien toinen koira Joonas 13v kävi nuuhkasemassa sohvalla ja jäi siihen viereen makaamaan. Taisi ymmärtää mitä oli tapahtunnut.
Illalla Joonas oli mennyt nukkumaan porukoiden sänkyyn... jota se ei tee... Ja aamulla oli noussut ylös muiden mukana...jota se ei tee... :(

Ei ole asia vielä oikein iskostunnut... ei tule itku eikä mikään olen vaan jotenkin vihainen sille "eläinlääkärille" joka osottautui harjottelijaksi. Oliko hoitovirhe vai ei?

Masentaa...

Aku ja Pablo ♥ 2006-2010

Kommentit