Postia minulle :)

Tänään ne nyt sitten tulivat. Minun ihanat Dermosil tuotteet. Kävin viime perjantaina tilaamassa netin kautta. En oikein muista miten mä päädyin tilaamaan näitä jossain mainoksessa taisin nähdä näitä kasisaippua purkit ja ne vaikutti todella kivoilta, Osoitteen löydät täältä.


Käsisaippua purkit ovat aivan ihanat muodoltaan ja väriltää. Voin sanoa että oli oikein valinnan vaikeutta tuossa värissä ja huomasin harmikseni, että näihin saippuoihin ei ole mitään täyttöpakkausta eli aina joudut oikeastaan ostamaan uuden tuollaisen koko purkin.

Ostin myös tuuheuttavaa shampoota jota ajattelin kokeilla että toimiiko sillä lasten saannin jälkeen on kyllä hiukset lässähtänyt. Ja myös ostin tuollaisen kasvoveden sillä aina kannattaa kokeilla uutta ettei naama totu vanhoihin :)

Vihreä käsisaippua löysi paikkansa meidän keittiöstä.


Ja liila näytti sopivan paremmin meidän vessaan. Ainoana pulmana huomasin ettei tuo purkki mahdu meidän altaan reunalle on nimittäin liian iso. Mutta hyvin se toimii tuossa pöydälläkin vaikka tarkemminkun alkoi ajattelemaan niin sininen olisi ollut hyvä tänne.

Kommentit