Pusuja... vaiko suukkoja...

Vihdoin ja viimein löysin hyvän ohjeen "Neekerinpusujen" tekemiseen :) Olen kokeillut ainakin 3 eri reseptiä ja muunnellut joko reseptiä tai uunissa olo aikaa ja vaikka mitä, mutta kun ei toimi niin ei toimi! Mutta tässä nämä herkullisimmat nyt valmiina. Otetaan huomioon, että nämä olivat kolmas kokeiluni tästä samasta reseptistä joten niitä ei ole laitettu keksien päälle :) Meillä nuo keksit menee pikkusten herkuttelu pöytään :)



3 valkuaista
1 tl vaniljasokeria
1 1/2dl tomusokeria
200g maitosuklaata
marie keksejä

3 valkuaista ja sokerit vaahdotetaan kovaksi vaahdoksi (tässä menee kauan...) Sen jälkeen se pursotetaan keksien päälle tai tässä tapauksessa muotteihin. Uuniin 150c ja ohjeessa sanottiin että noin 10min MUTTA itse jouduin pitämään pusut uunissa jälkilämmöllä n.1 tunnin jotta niistä tuli hyvät sisältäpäinkin. Tämä voi kyllä johtua vaan tuosta meidän uunista mikä ei ole enään niin hyvä. Mutta kannattaa kokeilla omalla uunilla miten käyttäytyy. Itse jouduin tekemään kolme satsia ennen kuin onnistui kunnolla. Joten jos niitä nyt uskaltaisi väsätä jouluksi...

Sen jälkeen olen antanut pusujen jäähtyä kunnolla. Sulattanut suklaan ja kaatanut lusikalla siihen päälle. Ihan hyvin on toimunut tuo taktiikka...jotkut kastavat pusun suklaaseen ja sekin näyttäisi toimivan keksien kanssa, mutta ei niinkään näiden muottien kanssa.



    Kommentit