Synttäri juhlia...

Tänään meidän esikoisella oli 4wee synttärit. Leivottiin sellainen ihana prinsessakakku :) (Meidän neitillä kun on hirveä prinsessa vaihe) Ensimmäinen kakku meni ihan pilalle sillä se jäi raa'aksi tuolta keskeltä, mutta toinen onnistui jo paremmin. Ostettiin ihan kunnon prinsessamekko muotti ja se barbi siihen keskelle, mutta jatkoa ajatellen taitaa ihan pelkkä korkea vuoka olla kaikista paras.


Prinsessan hameen muokkausta tehtiin Tiimarista ostetulla sokerimassalla. Ei kyllä ollut mitenkään helppo kaulittava, mutta hyvin me se sinne saatiin vaikka piti vähän paloitella.




Ei oikein kovin hyvin pysynyt tuossa barbissa kiinni mutta tarpeeksi paksusti kun sitä laittoin ni kyllähän jämähti. Olihan mulla tuossa kakun koristelussa oiva apurikin :) Vaikka äitillä meinasi ihan hermot palaa kakkua tehdessä... Oli ihan hirveän pikkutarkkaa puuhaa...


Kun teen kakkuja niin niistä pitää tulla täydellisiä tai muuten se on ihan *****. Pakko on kyllä myöntää että tälläkerralla kakusta tuli sellainen minkä jopa minä hyväksyin. Kakkua kyllä piti vähän kostuttaa sillä se oli aika kuivaa kun on noinkin korkea... Mutta tässä on meidän valmis prinsessakakku.


Kommentit