Itsenäisyyspäivä...

Tänään oli oikein mukava itsenäisyyspäivä. Miehellä oli 9km kinkkulenkki juoksu Klaukkalassa. Äiti ja mieheni Wellu juoksivat lenkin 1h 6min. Eli aika hyvin :) Me tultiin sitten Papan ja lasten kanssa perässä hurraamaan ne maaliin, mutta kas kummaa ne olikin jo kerennyt maaliin kun me päästiin edes sinne asti :) Taidettiin vähän aliarvioida niiden jaksavuuden ;) Mutta hyvin jaksoi ja Äiti vielä voitti arvonnassa kinkun!!! Ihan mukava nyt ei nimittäin tarvitse ostaa...

On kyllä ollut niin ihana keli tänään. Taivaan täydeltä tupruttanu lunta, kaikki on ihan valkoisena ja jotenkin koskemattomana :) Varsinkin meidän piha sillä kukaan ei vielä ole siellä kerennyt leikkimään :D Aivan ihanaa! Ainoa harmi on ettei me keretty tyttöjen kanssa pulkkamäkeen. Päivä jotenkin meni niin nopeasti, kun oltiin juoksemassa sen jälkeen mentiin Mummille ja Papalle syömään ja sitten kotiin.

Nyt Joanna meni jo nukkumaan ja Laura kattoo 101 Dalmatialaista elokuvaa. Hieman kyllä tyttöä jännittää :) On sen verran odottanut tuota elokuvaa perjantaista lähtien kun näki ensimmäisen kerran mainoksen tuosta. Nyt sitten tapitetaan telkkarin edessä tekemättä yhtään mitään... välillä selostaa ittelleen mitä elokuvassa tapahtuu :)

Taidetaan isännän kanssa tehdä lettusia ja glögia heti kun kummatkin tytöt nukkuu... Saadaan hetken taas omaa rauhaa vaikka Laura olikin yökylässä Mummilla ja Papalla viimeyönä, mutta onhan meillä tuossa toi toinen tyllerö ollut kotona koko ajan. Putosi aika pahasti vaan sohvalta ja kolautti takaraivonsa aika pahasti lattiaan, mutta täytyy nyt vähän seurata yönaikana jos se herää huutaen. Kyllä siitä näki että päätä särki kun sen jälkeen käveli oli nimittäin sen verran hurjan näköinen pudotus.

Kommentit