Kirpparilöytöjä...

Meillä on oma kirpparipöytä nyt viimeisiä päiviä ja sunnuntaina pitäisi tyhjentää. Vanhat tavarathan pitää myydä pois kun aina löytää uusia ihania kirpparilöytöjä 


Joku ihana ihminen oli tämän itse tehnyt ja laittanut kirpparille myyntiin... josta sen sain yhdellä eurolla!!! 1€ Tuossa on vaan jotain niin ihanaa... ja niin myös meidän pienokaisen mielestä. Joanna otti sen heti omakseen :) ja se käy hyvin pinnasänkyyn päiväpeitoksi. Päikkäreitä kokeiltiin nukkua peiton päällä, mutta osoittautui hieman liian kiinnostavaksi että olisi enään nukuttanut.




Toinen löytö oli tämä aivan ihana ompelurasia 6€ Mutta eipä kaikki mun ompleu tarvikkeet tänne mahtunutkaan :) Pitää varmaan löytää toinen ompelurasia "askartelurasiaksi." Vai mitäköhän tänne voisi laittaa. Tytöillä on niin paljon noita leikkikoruja jotka sopisivat hyvin tänne.



Sitten löytyi tuollainen sydän kangas 5€ sitä olikin melkein 5m siitä saa kaikkea kivaa... kunhan vaan tietää mitä sillä tekisi :) Löysin myös kaksi valkoista koristetyynypäällistä 2€, mutta eipä ne sitten mahtunutkaan mun tyynyihin :D heh... vaikkakin olin niiiiin varma!!! Pitää varmaan kiikuttaa omaan pöytään ja takaisin myyntiin :)


Joannalle löysin myös tälläisen yöpaidan... vielä vähän iso, mutta kyllähän tuo neiti kasvaa. Aivan liian kovaakin vauhtia :( Alkaa kyllä aika paha vauva kuume taas iskemään, mutta ei taida mies vielä suostua ;) Ja jos nyt sen koulunkin pääsisi loppuun asti.


Kommentit