Kömmähdyksi ja intoa päivä täys...

No nyt se on sitten aloitettu... nimittäin urheilu! Eilen olin aika hyvässä vireessä sillä koko kämppä on nyt siivottu :) Sain Joannan päiväksi tuonne Mummilaan ja sain siivottua ihan rauhassa. Mieskin ihmetteli kun oli niin yli siistiä :D (tarkoittaakohan tämä että täällä ei muka siivota kovin usein???)

Heitin kuusen ulos! Se varisi ihan hirveästi ja nyt kun oli paljon flunssaa tässä perheessä näin Joulun aikaan niin sen kuusen haju kävi kyllä aikalailla nenään. Aloin varovasti ottamaan koristeita pois sillä neulasade oli ihan hirveä. Saati sitten kun yritin ottaa valoja pois niin koko oma käsi oli neulasten peitossa. Auts!
Meidän latva tähtikin oli laitettu niin hienosti paikalleen ja ei meinannut millään lähteä irti. Kunnes huomasin että se oli ihan pihkan peitossa... miten tämäkään onnistui niin en kyllä tiedä. Taidetaan ostaa ens vuonna uus latvatähti jos se ihan pilalle menee... Inhottava oli kyllä jatkaa kuusen purkua kun kädetkin olivat ihan pihkassa... Jokohan me ens vuonna saataisiin muovikuusi???

Eilen kävin koiran kanssa kahdesti lenkillä, salilla viihdyin n.tunnin... jopa kävelin sinne :) vaikka kylmähän siellä tuli kun mikäkin vaikka oli vaatetta päällä. Sieltä kun pääsin niin käytiin Isopapalla kahvilla ja olen todella ylpeä ittestäni sillä en ottanut ainuttakaan pullaa tai keksiä. Laura taas söi senkin edestä.

Rajamäeltä sitten kun lähdettiin ja päästiin ihan hyvin hankotiellä lähemmäs hyvinkäätä kun yhtä äkkiä auto sammui ja kaikki meni lukkoon... No sain just ja just ajettua tien sivuun ja yritin startata uudestaan...ei mitään... bensa loppu! Mieskin aina vaan sanoo että jos valo syttyy ni kyllä sillä vielä vähän aikaa ajelee, mutta eipäs ajeltukkaan! No soitto Iskälle että tuoppas bensaa. Joanna oli jo nukahtamaisillaan autton, mutta kun auto sammui niin tyttö heräsi. Mikä oli sinänsä hyvä asia sillä nyt se oli sitten loppumatkan ihan hereillä ja päästiin kauppaankin asti. Lauralla taas oli hirveä kysely päivä! Ja innolla odotti että Pappa tuo bensaa... "ja tuleehan äiti pappa mun viereen istumaan?" yritä siinä nyt jankuttaa ku toinen ei ymmärrä että se vaan tuo sitä bensaa ja lähtee takasin kotio :) No mutta lupas ne ottaa Lauran torstaina yökylään tarhan jälkeen. Kyllä Laura on sitä odottanutkin.

Kommentit