Löytöjä...

Ennen Joulua käytiin Äitin kanssa Klaukkalan kirpparilla (unohtui vaan postata... heh) ja sieltä löytyi pitkästä aikaa paljon löytöjä. Laurakin sai piiiitkään haluamansa Spider-man puvun :) Ikä luokaltaan puku olisi 2-3 vuotiaille ja Laurahan on jo 4, mutta ainahan sitä kangasta voi lisätä käsiin ja jalkoihin sillä on jo aika pieni ja kireä puku päällä :) Tässä on Lauran ihan oma ottama kuva puvusta :)


Kirpparilta löytyi myös Lauralle tälläinen "lehti teline" mutta siihen laitettiin kyllä kaikki cd:t sillä lehtiä on aivan liikaa näin pieneen telineeseen ;)


Kelluvia kynttilöitä vain 1€ Nämä menevät kivasti keittiön pöydälle lasimaljaan.


Ja taas yksi lamppu :) tykkään kyllä näistä tavallisista lampunjaloista, mutta aina nämä kyllä päätyvät uuden varjostimen kanssa lasten huoneeseen. Tuo varjostinhan hajosi melkein heti kun kotiin päästiin.


Sitten löytyi aivan ihana pinnasängynlakana, mutta tämä on kyllä enemmän kankaaksi tarkoitettu ja tästä saa vaikka mitä ihania pussukoita :)


Uusi muro/puurokulho. Tämä oli jotenkin nätin näköinen että oli ihan pakko ostaa. Sisällä on tuo lankakerä mitä olen jo pitkään havitellu nyt oli sen verran halpa että raaskin ostaa... ja mynthonitkin pääsi kuvaan...


Ja sitten löytyi ihan itsetehty pikkutyyny. Ajattelin laittaa tämän nuken sänkyyn, mutta taitaa tytöt tykätä enemmän :)


Kommentit