Posti kulkee...

Mitä kaikkea ihanaa se posti tuokaan :) Sain kankaat jotka tilasin Etsyn kautta. Aivan ihania, mutta raaskiiko niitä edes käyttää?!?!?? Mukana kiitos kirje sekä muutama keräilymerkki ja alennuslipukkeet seuraavaan tilaukseen.



Sitten tuli maatuskanapit mitkä tilasin Taitomaan kautta. Kyseessä on myös blogin pitäjä Puikko Hukassa. Pakettikin jo oli niin ihana että en melkein raaskinnut edes avata sitä :) Mukana oli rusetissa pienen pieni nappi ja nähtävästi jostain pelistä oleva kortti. On vaan niin nätin näköinen paketti :)


Käväisin myös Green Gaia sivuilla mistä saa tilattua japanilaisia kankaita ja muita kivoja itsetehtyjä laukkuja, pussukoita, patalappuja jne... Sieltä tilasin itselleni maatuska laukun ja liisa ihmemaassa laukun joka oli alennuksessa :) Mitäpä niistä enään sanomaan sillä ne ovat niin ihania :)



Näistä oli kyllä niin vaikea valita että kumman ottaa käyttöön ensimmäisenä, mutta kyylä tuo maatuska nyt voitti :) Olen jotenkin alkanut innostumaan maatuskoista ihan hirveästi (kiitos kaverini ja tyttäreni) Laurakin tykkää niistä kasattavista maatuskoista, kun taas me kaverin kanssa tykätään kaikesta maatuskoista.
Paketissa oli myös pieni tilaajalahja.


Pienen pieni karkki. Laurahan sen heti halusi, mutta se olikin sitruuna karkki joten syömättähän se jäi. Paperi on kyllä kiva.

Kommentit