shoppailua...

Tänään käytiin sitten taas jouluostoksilla ja sanon suoraan, että laitoin aivan väärät kengät jalkaan :( On nimittäin aikamoinen rakkula nyt jalanpohjassa että ei kyllä huvita vähään aikaa lähtemään yhtään minnekkään. Käytiin Riihimäellä Hong Kongissa, prismassa, jyskissä ja br toysissa. Hong Kongista minä löysin taas kaikkea kivaa sisustusjuttuja ja uskalsin jopa ostaa kun mies niin kehotti :D heh! 

Ainoa harmi on ettei meillä vieläkään ole kunnollisia toimivia jouluvaloja!!! Niitä alkaa jo kaipailemaan kynttilöiden seuraksi. Ostin toisen iiiison lasimaljakon hong kongista, mutta jotenkin nuo meidän risut näyttävät mitättömiltä tuossa isossa lasissa. Risut olen ostanut aikoinaan jyskistä. Paikkana tämä olisi erittäin hyvä, mutta en todellakaan voi jättää sitä siihen. Ehkä sitten 5 vuoden päästä, kun lapset on vähän isompia.


Nytten se jää tuonne meidän makuuhuoneen nurkkaan yöpöydän viereen. Isommat oksat siihen kyllä hankin!


Olen pitkään haaveillut Partyliten hurrikaanista. Nämä värit ovat niin ihania, mutta mitäs sitten kun kynttilät on poltettu??? En oikeestaan haluaisi maksaa itseäni kipeeksi noista kynttilöistä, mutta on ne vaan niin ihania :)


No nyt löysin hong kongista aikas samankaltaiset lasiset kipot. Paikan ne saivat meidän ruokapöydästämme jossa on myös uusi vahakangas jyskistä 6€/m joten oli omasta mielestä aika halpa. Ja jouluinen!


Meillä ittellä on vaan kaksi lasta, mutta sitten pitää muistaa miehen veljen lapset S ja N, sitten on miehen siskon lapsi E sekä minun veljen lapsi J ja sen veli J. Ainiin sitten on myös miehen kummilapset M ja S. Eli siis yhteensä 9 lasta kenelle pitää ostaa lahjat... no me löydettiin vaan kahdelle lahjat eli vielä pitää lähteä ostoksille. Varmaankin mennään ens viikonloppuna uudestaan ja tällä kertaa mennään Jumboon. Siellä sitten voisi käydä flamingon puolella leffassa ja mikä parasta pääsee Wayne's Coffeehin :)

Tuntuu että on hirveästi menny rahaa näin joulun alla, mutta ollaanhan me myös yritetty tässä vähän sisustaakkin. Joulusisustusta on tullut ihan mukavasti ja voin sanoa pitkästä aikaa, että nyt alkaa näyttämään sellaiselta kun olen halunnutkin. Jotenkin lämpimältä, kotoisalta ja jouluiselta :)

Kommentit