Uimista...

Olen kyllä nyt ihan ihmeissäni sillä jaksoin eilen uida kokonaisen kilometrin melkein ilman mitään taukoja :) Se on minulta jo aika saavutus. N. 300metriä pelleilin noiden uimalasejen kanssa ja sitten päätin viedä pois. Vaikka pesin ne linssit saippualla ni kyllä ne aika nopeasti huurustuivat!

Kokeilin ensimmäisen kerran uida lasit päässä siis uimalasit :) Veden alle ja pinnalle alle ja pinnalle... noh eipä siitä oikein tullut mitään. Henki meinasi loppua ja alkoi pyörryttämään.

Sen verran on liian vilkas mielikuvitus ja laseilla näkee niin hyvin sinne altaaseen ja näkee kun pohja suvenee ja syvenee tulee tummemmaksi ja tummemmaksi. Siellähän voi olla haita ja ne repii mun jalat irti! Kerroinko jo että pelkään ihan hirveästi haita! Ja niitä voi jopa olla pienessä lammessa... täällä suomessa... jep... sitä minäkin.

Pienenä sain katsoa telkkarista mitä halusin ja tottakai katsoin kaikki Tappajahait ja siitä se sitten lähti. Kunnolla en uskalla vielä uida tuolla järvessäkään ellei koko ajan ole jotain muuta mielessä. Tyttöjen kanssa yritän uida ihan normaalisti ja koitan olla näyttämättä paniikkiani ja tähän mennessä ihan hyvin on mennyt.
Toivotaan että joskus unohtaisin pelkoni ja voisin uida rauhassa.


Kommentit