Voi ihanuus...

Päätettiin sitten mieheni kanssa katsoa elokuvaa illalla jos saadaan lapset ajoissa nukkumaan. Muutama leffa käytiin hakemassa. Lauralle "toy story 3"  ja meille sitten "elämä pelissä" en oikein edes tiennyt mistä se elokuva kertoo ja minkälainen se edes on, mutta nähtävästi oli tositapahtumiin perustunut elokuva amerikkalaisesta jalkapallon pelaajasta. Todella hyvä elokuva, että voin suositella. 

Ihme kyllä ihan ajoissa saatiin aloitettua elokuvan kattelu. No Joannahan sitten herää ennen kuin leffa saadaan pyörimään (vakio juttu.) Ja tietenkin eihän sitä enään uudestaan saannut rauhoittumaan sänkyyn (otti puolentoista tunnin iltapäikkärit nähtävästi.)  No keitettiin kahvit ja koko ajan se tyllerö oli joko kahvimukissa kiinni tai leikki omia koru leikkejänsä (oli siskon helmikorut jäännyt olkkariin.) Ne piti saada kaulaan ja käteen ja pois ja takasin kaulaan... Eikä aikaakaan kun se tuli sohvalle pomppimaan ja viihdyttämään meitä. Ja monesti jouduttiin sanomaan "Ei, se on Äitin kahvi" ja sieltä se sitten tuli :) Se istui viereen töllöttämään ja "Äiti" <3

Sanoi sen vielä kaksi kertaa jonka jälkeen miehelle tuli paniikki "Ihan eri tyttö ku eilen. Paljon enemmän virtaa ja nyt se jo osaa puhua... Sano Isi" :) ja sitten sitä isiä yritettiin tavuttaa melkein siihen asti kunnes Joanna meni leffan loputtua takaisin nukkumaan :)

On se jo vaan niin iso tyttö <3

Kommentit