Ale!!!

Eli käytiin pikaseen Jumbossa ale myynneissä. Ikeaankin piti mennä, mutta katottiin parhaammaksi olla menemättä (vielä) sillä ei olisi ollut sen jälkeen enään aikaa kierrellä jumbossa. Kaikkea mukavaa ja tarvittavaa kyllä taas lähti mukaan. Itselleni en ostanut yhtäkään vaatetta niinkuin lupasinkin (houkutus oli kyllä suuri) :P

Lauralle ostettiin sähköhammasharja joka toimii pattereilla. Ja kyllä oli kerrankin hammaspesu kivaa puuhaa :)


Aku tarvitsi uuden flexin. Olihan se vanha jo varmaankin 5-6 vuotta vanha. Ja kunnolliset parturi sakset! Nämä tulevat niin tarpeeseen, kun pitää tuota miehen päätä leikata vähänväliä. Nyt ei tarvi enään jyrsiä hiuksia keittiö saksilla.



Pieni rottinki kori johon mahtuu Joannan tutit eteisessä.


Tytöille tuollainen ihanan pieni punainen lävikkö :) Oli niin söpö että oli pakko ostaa ja vain 2,50€ anttilassa. Ajattelin sen sitten tuonne leikkimökkiin jos me nyt semmoinen saataisiin ensi kesänä.


Ja pääsin myös käymään Sinellissä ja sieltähän lähti taas mukaan noita palleroita ja nyt ostin muutamat huopasydämmet Joannan kesä hattuun... jos se siis mahtuu enään kesällä. Sormukset jos teen niihin napit ja kaulakorutarvikkeita. Kaulakorusta teen myöhemmin uuden postauksen kunhan saan sen vain tehtyä.

Valitan hieman valottuneita kuvia sillä en oikein ymmärrä mikä tuolla meidän kameralla oli tänään vialla... taisi vaan olla paha päivä.

Kommentit