Lastenhuoneiden remonttia...taas...

Eli nyt saatiin aika hyvään uskoon nuo tyttöjen huoneet. Joannan huoneiden lipastoja pitää hieman vielä siirrellä, mutta kaikki aikanaan ;) Tässä oli Lauran huoneessa vielä noi kaksi kaappia. Kyllä niitä taas väänneltiin ja käänneltiin sitä asiaa ennen kuin alettiin hommiin ja lopputulos on aivan mahtava ja Laura kyllä tykkää :) Vielä kun W sai laitettua tuon lattiankin umpeen... jotku kun ei osaa laittaa sitä lattiaa sinne kaapin alle!!! ärsyttävää!


Jännitin ihan hirveästi tuota yläkaapin nostoa sillä pitkähän minä en ole ja nuo kaapit painoivat ihan hirveästi! Mutta se kävikin aika helposti en saannut kun oman piirrustuskansioni naamaan tuolta ylhäältä ja pienet veri jäljet tuli alahuuleen, mutta siitä selvittiin. Tuolta kaapin takaalta löytyi yllätys! Nuo kaapit nimittäin ovat iskusta ostettuja eli kalliita, mutta sen kyllä sanon että ovat todella epäkäytännölliset kolmen liukuoven kanssa, joten yksi ovi jäi paikoilleen kumpaankin ja muut pois. Varmaankin jossain vaiheessa lähtee kaikki liukuovet pois ja normaalit ovet tilalle. Jos niin voi edes tehdä.



Ja tämän näköinen siitä tuli. Seinät on edelleen laittamatta kummassakin huoneessa, mutta miten ne laittaa??? Joanna piirtelee vielä pitkin seiniä ja Laura lattioita... kannattaako niitä laittaakkaan ennen kuin muksut on jo koulussa??? Jotenkin nuo seinät kyllä näyttää tyhjiltä. Jotain sinne tarvitsisi. Pari hyllyä vaiko prinsessa julistetta...tauluja...???


Kaapin laitto Joannan huoneeseen onnistui kyllä helpommin kuin sen siirtäminen pois Lauran huoneesta, mutta siellä se kököttää :) Ja kuten sanoin lipastojen paikkoja pitää vielä siirrellä ja vaihdella, mutta taitaa noi ikean MALM lipastot olla ihan turhia...

Tässä vielä Joannan keittiö jolla tehdään vaikka mitä :)


Kommentit