Lisää Sisustusta...

Eli tälläisi ihania Cult Desing maljakoita ja tuikkukipposen olin tilannut. Halpa oli hintakin sillä kaikki oli alennuksessa :) Nuo maljakot ja tuikkukipponen pääsi ikkunalaudalle. Ainoa pulma on että se näyttää jotenkin tyhjältä?! Meillä on niin hirveän pitkä tuo ikkunalauta ja aina on toinen puoli jotenkin orvon näköinen jos toiselle puolelle saa järkättyä kaikki hienosti.


Tämä toinen on tuollainen tarjoilu alusta tarkoitettu varmaankin sushille :) mutta meillä on tällä hetkellä siinä edelleen adventtikynttilät kun en ole niitäkään kerennyt polttamaan kunnolla, mutta kyllä ne siitä kohta loppuu ja sitten se varmaan siirtyy keittiön puolelle.


Kävin Tarjoustalossa eilen ja löysin puiset kirjaimet "Carpe Diem" ja hintaa oli vain 6,50€ En ole raaskinut ostaa sitä sisustustarrana joten nämä puu kirjaimet olivat löytö. Laitoin ne meidän keittiön ovi aukon yläpuolelle.


Kuvasta tuli ihan hirveä kun nappasin nopeasti illalla kun sain nuo laitettua, että pitää varmaan hieman tuunailla ja ottaa uusi kuva :) ... taulukin on ihan vinossa :D

Kommentit