Ompeluksia...

Kun sain ne ihanat uudet kankaat niin päätinpä tehdä niistä... lisää nappeja. Näistä tuli nyt punainen rykelmä ja ajattelin tehdä ponnareita osasta. Näitä nappeja alkaa vaan tulla koko ajan lisää ja lisää ja oikeasti mitään niistä en ole vielä tehnyt, mutta kivaa puuhaa tämä on ollut.



Tein myös pienen laukun Joannalle vaippa kassiksi, mutta sitä pitää kyllä hieman vielä tuunailla sillä en ole aivan tyytyväinen siihen. Tuo sydän kangas on meidän vanhat verhot. Tai siis äitin vanhat verhot. Muistan vielä kun ne roikkuivat olkkarissa kotona. Se on vaan niin nätinnäköistä etten ole koskaan siitä raaskinut luopua ja hyvä etten luopunut sillä siitä on tullut kassi ja essu ja vielä on toinen puolisko kokonaan käyttämättä



Pussukatkin sain vihdoin ja viimein valmiiksi, kun kävin lainaamassa Mamulta (Mummilta) ompelukoneen. Vanha ei enään oikein pelittänyt ja nyt se makaa tuossa olkkarin lattialla ja lapset käyvät sitä aina välillä räpläämässä. Oletin että sillä leikittäisiin enemmän, mutta eihän se enään luvan kanssa olekkaan niin kiva leikkikalu ;)

Vielä nähtävästi pitää noita pussukoitakin tuunailla...

Kommentit