Päivitystä ja Päivitystä...

Nonniin eli tänään illalla pitäisi mennä viettämään synttäreitä ja hieman viihteelle tuonne Amarillon suuntaan. No sen sanon että kello on nyt jotain 5 aamulla ja olen ollut hereillä jo tunnin verran... ja kyllä lapset EI nuku! Juuri silloin kun pitäisi huomenna (siis tänään) olla virkeänä että jaksaa ni lapset EI nuku! Ja ainoa asia mitä tässä nyt mietitään on että missäköhän välissä saisin päikkärit. Mies töissä ja sen jälkeen lapset mummille ja papalle yökylään. Ihme että suostuivat ottamaan molemmat??? Sitten pitäisi vielä käydä kaupassa ja apteekissa *huokaus* tulisikohan Mummi ja Pappa hakemaan nuo lapsoset... ainahan saa toivoa vai mitä?

Kumminkin tämähän on mahtava aika päivitellä pikku blogiani ;) Lupasin kertoa mitä se posti toi tuona yhtenä päivänä, mutta kaikki jäi unholaan. Joten oikaisen vääryyden ja kerron. Posti toi minulle sydämmiä :) jos totta puhutaan olin hieman pettynyt :( oletin että sydämmet olisivat olleet puolikkaita kuten kuvassa näkyi, mutta ne olivatkin kokonaisia joten eihän niistä mitään magneetteja saa tehtyä.


Tämä kuva on kaupan sivuilta ja tässä näyttää että kyseiset sydämmet olisivat puolikkaita (ainakin omasta mielestä) ja tässä alempana taas oma ottama kuva mistä näkee sydämmien todellisen luonteen.


Nyt sitten mietitään että mitäs noista voisi tehdä. Onko ajatuksia??? Kylkiäisenä tuli muutama huulirasva.


Vasemmalla oleva on Vanilla Grapefruit (joka on todella makean tuoksuinen) ja oikealla Lemon Sugar. Itse en ole koskaan tuosta Lemonista tykännyt joten päätin antaa sen ystävälleni synttärilahjaksi (Hänkin kun on "hieman" huulirasvariippuvainen) :D Tein myös omin pikku kätösin kortin ja huopa maatuskan jolle lykkäsin huulirasvan kouraan, mutta tietenkin unohdin ottaa kuvan niistäkin kun tuli jo kiire lähteä.

Kommentit