Sisustushaaveita...

Haaveilen jo niin paljon tuosta uudesta sohvasta vaikka edellinenkään ei kovin vanha ole. Kyseinen sohvan istuin osat alkavat painumaan kasaan ja tyynyt ovat ihan lässähtäneet kun Laura istuu niiden päällä ja Aku käy niiden päällä yöllä nukkumassa. Ainoa paikka mikä ei ole vielä ihan lässähtänyt on tuo keskimmäinen istuin osa. Se on vielä suht hyvä :)


Kyllähän ne tyynyt saisi taas omaan muotoonsa, mutta se on kyllä aika rankkaa puuhaa sillä sitä tyynyä pitää veivata ja veivata ihan hirveästi. Myös tuo kyseinen väri on alkanut inhottamaan ihan hirveästi. Siinä nimittäin näkyvät kaikki tahrat :( ja sitä kun ei jaksaisi hinkata puhtaaksi koko ajan!


Haaveena olisi Ikeasta kolmen istuttava Ektorp sohva :) En ole ennen ikean sohvista välittänyt, mutta viimeksi kun käytiin Ikeassa niin kävin koe istumassa kyseisen sohvan ja se oli niin ihanan pehmeä ja mukava istua, että teki vaan mieli käpertyä viltin alle ja käydä pienille päikkäreille 

Sen seuraksi sopisi muutama kiva nojatuolikin :) Sen verran iso kun tuo olkkari on. Tälläiset olivat mielessä...

Mutta jos totta puhutaan niin tämän muotoisista tuoleista olen aina haaveillut. Mummollani on tuollaiset punaiset tuolit. Kivan näköiset, mutta aika huonot istua. Yleensä niissä vaan röhnötetään ;)



Vielä kun ne saisi valkoisena niin ai että :) Ainoa asia mitä mietin on tuo meidän muu värimaailma sillä tv-taso, hyllyt sen yläpuolella ja kummatkin sohvapöydät ovat mustia. Tulee aika mustavalkoinen maailma ja itse kyllä kaipaan sitä väriä, mutta ainahan voi laittaa hieman värikkäitä tyynyjä ja verhot. Mitäs mieltä te olette?

Kommentit