Ompeluksia...

Tänään sain ommeltua vähän kaikenlaista kun heti aamusta aloitin. Sain jopa tuunattua tuota sienipussukkaa minkä aloitin aikoja sitten, mutta nyt pitäisi vetskarin pysyä kunnolla kiinni.


Sitten tein monta maatuskapussukkaa ja yhteen vain laitoin vetoketjun sillä ne on ihan hirveitä ommella!!! Siis ihan hirveetä nysväystä koko vetoketju, mutta tulihan laitettua. Myös tuo maatuska kangas on aika hepposta ommella ja se alkoi rispaantumaan vähän joka paikasta, mutta hyvällä paikkauksella tuli ihan hyvä.


Sitten sain myös tehtyä kasan nappeja. Näistä aijon varmaan suurimman osan tehdä joko ponnareiksi tai pinneiksi. Varmaankin ponnareiksi sillä niillä on enemmän käyttöä. Pitää vaan ostaa sitä kuminauhaa.


Ainiin valkoisesta maatuskakankaasta jäi pieni jämäpala ja tein siitä tälläisen pienen pussukan.


Arvaatteko jo mikä tämä on... ei se mitään sillä en itsekkään tiennyt mitä näin pieneen pussukkaan voisi laittaa, mutta siitä tuli....


Huulirasva lämmitin :D onpas kiva keksintö sillä inhottaa kun huulirasva on näillä pakkasilla aivan jäässä tuolla taskussa tai laukussa niin tätähän kannattaa ihan testata että toimiiko lämmitys :D


Kommentit