Terveys Messut 2011...

Sain työn puolesta meille terveys messuille liput. Kerrankin pääsin tänne, kun olen aina halunnut, mutta pienoinen pettymys oli :(
Olisin halunnut että siellä olisi ollut enemmän sellaisia mielenkiintoisia kojuja jossa oikeasti tullaan kertomaan kyseisestä tuotteesta tai laitosta. Hiustenpidennyksiäkin oli muutama paikka ja kaikki ihmiset siellä teki niitä pidennyksiä, mutta kukaan ei ollut kertomassa miten niitä laitetaan hoidetaan mistä ne on oikeasti tehty jne... tai siis tälläisiä perusasioita niin sanotusti...?

Ensiksi tuli vaan katteltua ymnpärille ja kaikkialla huomasi kynsien laittoa... noh minulle kun ei noita kynsiä niin vaan laiteta esiin sillä hieronnassa ne ovat todella huonot. 

Kuten sanoin hiustenpidennykset olisivat olleet kivat, mutta kalliit joten päädyin kokeilemaan tekoripsiä :) Ittelläni on pitkät ja tuuheat ripset jo ennestäänkin joten ajattelin, että saisin muutaman tuonne silmäkulmaan ainaskin. Halvin mikä löydettiin oli 30 ripseä per silmä ja hinta 30€ joten ei mitenkään paha.
Jouduttiin laittamaan kunnon tekoripset tuollaisesta tekokuidusta jotka ovat paksut kun ne ohkasemmat hävisivät omien ripsien sekaan. Pikkasen kyllä jännitti että miten ne laitetaan, mutta tekijä oli sen verran mukava ja selitti koko ajan että mitä tehdään ja miten. Ja lopputulos oli oikein kiva ja ei nämä oikein tunnu miltään!
Muistelin vaan kun äiti valitti sen ripsistä kun ne oli niin painavat...


Ainiin ja seuraava aamu oli mitä ihanin kun ei tarvinnut laittaa ollenkaan meikkiä ;)

Kommentit