Tiistai...

Työmäärä on ihan valtava ja jotenkin alkaa päivät täyttymään hierveätä vauhtia ettei aika meinaa muuhun riittääkkään. Ahdistavaa! Kun vaan sais jäädä kotiin tyttöjen kanssa vaikka kuukaudeksi niin kyllä siinä olisi hermot levännyt työasioista... ja sitten taas töihin niin lepäisi hermot koti asioista... niinhän se menee.

Onhan se hyvä että on töitä vaikka muille jakaa, mutta pieni tauko ei olisi välillä pahitteeks varsinkin kun on näin rankka työ ja rasittava. Itsellekkin piti tilata hieronta aika kun alkaa selkä menemään ihan mäsäksi :( Oli kiva soittaa hierojalle kun vastaus oli että kahden viikon päähän sut vois saada... eli nähtävästi muillakin on kiireitä asiakkaiden kanssa :) Onhan se kiva joo ittelläkin huomata että melkein koko Huhtikuu on jo täys hierottavia... se niistä pidemmistä lomista...

Jotenkin tuo kelikin masentaa miksi se aurinko ei nyt vaan voisi paistaa ja sulattaa tiet kunnolla. Leivottiin tyttöjen kanssa sunnuntaina mokkapalakakku jotenkin tuli niin keväinen fiilis, että piti se tehdä :) ja nyt kun kattoo ulos niin tuulee ihan hirveästi ja rakeita sataa kaatamalla... voi kuinka kiva!
 Sentäs me kerettiin kaatamaan ne meidän puut ennen näitä tuulia... nyt vaan katotaan koska naapureilta kaatuu lisää puita ;)

Kommentit

  1. Tervehdys,kutsun sinut lukemaan blogiani jonne kirjoittelen lähinnä sisustusjuttuja,toki muutakin hömppää,tervetuloa! http://unelmaahaaveita.blogspot.com/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti