Nukkekoti...

Olen aina unelmoinut isosta nukkekodista missä olisi paljon huoneita ja paljon kaikkea pikkusta tavaraa. Meillä on isommalla tytöllä tällä hetkellä tuo Lundby nukkekoti. 

Ja pienemmällä on kirpparilta löydetty... johon piti tehdä oma takalevy ja etsiä erillisiä kalusteita. Pakko kyllä myöntää että harvemmin Joanna tällä leikkii... Serkulla on samanlainen niin se on tainnut olla enemmän käytössä kun ollaan kylässä oltu.



No mutta nyt löytyi ALENNUKSESTA tämä ihanan iso nukkekoti joten eikun luuri käteen ja sponssia äitiltä tai siis mummilta, että lapsenlapset saa uuden nukkekodin ;) Hintaa tällä oli tuolla kotilieden puodissa 98€ ja nyt se oli alennuksessa 68€ ni pakkohan se oli ostaa :D Taitaa meidän vanhempi tyttönen haluta tämän ja nuorempi saa sitten sen pienemmän nukkekodin... tai saas nähdä tuleeko tappelu...



Viehättävää vaaleansinistä kartanoa koristavat valkoiset ikkunanpuitteet, räystäät ja koristelistat. Siinä on kaksi kerrosta, neljä huonetta ja tilava ullakkokerros. Kerrosten välissä kulkevat portaat. Koti toimitetaan osina, jotka liitetään yhteen kuvallisen ohjeen mukaan. Mittasuhde on 1:12. Koko 62x45 cm, korkeus 73 cm, materiaali puukuitulevyä.

Nyt vaan odotellaan että paketti saapuu kotiin!

Kommentit