Syntymäpäivää...

Olipas kerran mieheni synttärit. Kutsuimme ystäviämme kylää lauantai illalla jos siitä olisi voinut jatkaa juhlintaa baarin puolelle, mutta kukaan ei tullut... taaskaan. Välillä vähän ihmetyttää miksi kukaan ei ilmesty paikalle ainakaan kukaan ketä asuu tässä lähellä.

Yksi pariskunta kumminkin oli todella urhea, reipas ja ystävällinen ja saapui paikalle vaikka oli juuri ollut 2 viikkoa "ei niin rentouttavalla" lomalla. Kerkesi sentäs kotiin ja kaupassa käymään ennen kuin tulivat kylään.


Tuliaisiksi tytöt saivat Hello Kitty paidat mitkä piti heti ottaa käyttöön kun tultiin mökiltä ja varmana menee huomenna niillä tarhaankin :) Itse sain pussillisen Twisler lakuja niin kuin pyysin ne on vaan niiiiin hyviä ja kun niitä ei täältä oikein saa :( Sitten synttärisankarille tuli t-paita mikä oli ihan oman näköinenkin ja tuoksun joka on todella hyvä. Kaikkihan tietää että old spice haisee "vanhalle miehelle" mutta tämä ei :)





Twislerit meni heti purkkiin ja esille... ihan niin kuin elokuvissa ;)


Saimme myös purkin tätä "Marshmallow creme" mikä on ihan älyttömän hyvää :) Noh illalla tuli mieleen tehdä hot shotteja, mutta kun ei ollut kermavaahtoa joten päätettiin kokeilla tätä cremeä sitten niiden päälle niin ai että kun oli hyvää!!!



Kyllähän sitä alkoi sitten aika alkuillasta väsyttämään ja päästiin kotiin jo klo 2 jälkeen, mutta kaiken kaikkiaan oli todella hauska ilta :) Ja kiitos hyvälle seuralle!


Kommentit