Kesäloma...ohi...

Joko se oli siinä??? Kesä tuli ja meni tai siis loma meni. Itse olen ollutkin jo pariviikkoa töissä, mutta nyt loppuu miehenkin loma ja arki painaa päälle ja vauhdilla. Mietin tänään oikein että mitäs me nyt kesälomalla tehtiinkään... noh me käytiin Tampereella ja mökillä ja siinähän se sitten oli...? 
Hirveän nopeasti kaikki, mutta olihan tässä jotain muutakin kun reissua. Laura sai korvikset ja oppi ajamaan pyörällä ilman apupyöriä ja sehän oli todella kivaa sillä nyt halutaan vaan pyörälenkille. Ensiksi tehtiin vaan pikkulenkkejä Akun kanssa mutta nyt yks päivä käytiin ostoksilla vain minä ja Laura ja koko matkan polki ilman mitään valituksia <3

Tampereella käytiin kuuntelemassa Robinia sillan toisella puolella sillä ei oikein ollut varaa maksaa yli 40€ lipuista per henkilö. Joten sillan toiselle puolelle kuuntelemaan ja syömään herneitä :) Sen jälkeen lähdettiin särkänniemeen jossa itsekkin pääsin pitkästä aikaa laitteisiin ja kyllä jännitti oon tainnut vanheta reippaasti kun särkänniemen laitteet jännittää :D Siellähän meillä menikin kokopäivä ja näsinneulasta katsottiin kun rakeita alkoi satamaan. Sitten taksilla ystäville kylään hieman hyvää ja nopeaa ruokaa ja muutama vohveli. Kotona oltiinkin vasta klo1 ja tytöt nukku niin kiltisti autossa.

Pihaa ollaan myös yritetty laitta, mutta sen näkee sitten ens kesänä miten se siitä alkaa kasvamaan.

Ihan kiva kesäloma, mutta vielä jäin haikailemaan sitä korkeasaarta missä en ole päässyt käymään moneen vuoteen...


Kommentit