Ruokaa...


Sain mukavan noh melkein yllätyksen eilen. Nimittäin mieheni teki ruoan ja vielä jälkiruoan perään. Ruokana  oli tomaattikeitto minkä teki ihan itse alusta alkaen ja jälkkäriksi tehtiin mustikkapiirakkaa.
Ikinä en oikein ole uskaltanut tomaattikeittoja maistaa jos ne vaikka olisikin aivan hirveitä, mutta yllätyin suuresti sillä tämä tomaattikeitto oli aivan järkyttävän hyvää :) nam! ja sen kanssa oli vielä valkosipulivoi patonkia. Paljoa en kyllä pystynyt syömään sillä alkoi huulia kirvelemään aika kivasti ja varmaankin johtui tuosta tomaatista.

Mustikkapiirakassa tarvittiin vähän apua ja neuvoin että mitä tehdään, mutta sekin onnistui niin hyvin, että kyllä mies saa tehdä ruoat tästä lähtien meidän perheessä.
Joanna sentäs maistoi tomaattikeittoa vaikka on ehkä hieman allerginen, mutta ainakin maistoi. Laura taas huusi suoraan, että se on pahaa ja hän haluaa vaan perunaa ja jauheliha kastiketta mitä ne on nyt syönyt jo varmaankin viikon verran... nyt odotellaan että koska alkaa kyllästyttämään ;)



Innolla odotellaan seuraavaa sapuskaa mitä tulee loihdittua... jos vaikka tytötkin alkaisi pikkasen innostumaan syömään erilaisia ruokia...

Kommentit