Vuosipäiviä ja markkinoita...

Yksi parhaimmista syksyn kohokohdista ovat tietyt markkinat missä ollaan aina käyty. Olen nyt odottanut niitä koko elokuun ajan ja innoissani aamulla heräsin tietäen että nyt päästää aamusta lasten kanssa markkinoille ja sitten toivon mukaan päästää miehen kanssa kahdestaan pitkästä aikaa johonkin rauhottumaan.


Mutta mitäs kävikään! Heti ensimmäisenä kun noustiin autoon istumaan niin tytöt alkavat tappelemaan toinen vahingossa lyö toista ja sitten huudetaan ja itketään.

Noh päästiinhän me sitten perille ja saatiin syötyä aamupala ja aamukahvit mummolassa ja lähdettiin markkinoita kiertämään. Siellä sitten haettiin ilmapallot poliisi teltasta ja yritin saada tytöt kattomaan poliisimopoa...no sehän vasta tyhmä idea oli. Jatkettiin ja nähtiin metrilaku koju. Reippaasti ostettiin pienemmän kanssa lakut ja isompi alkoikin heti mököttämään??? Tiedä sitten että minkä takia... Saatiin sillekkin sitten ostettua lakut, mutta eihän se niitä halunnutkaan... Jatkettiin matkaa ja päästiin pomppulinnaan siellä nähtävästi olikin ihan kivaa.


Ajateltiin mennä kahville ja letuille. Tytöt halusi pelkkää mehua. Otin itselleni kahvin ja letun. Sain letun niin eiköhän siitä tullut hirveä tappelu kun nekin olisi halunnut lettuja. Laitoin letun puoliksi ja annoin niille. Ei kelvannut olisi pitänyt olla oma. Mummo käy hakemassa letut tytöille...ja pienemmälle ei kelpaa kun olisi halunnut kermavaahtoa (vaikka sitä oli siellä välissä) niin ei kelvannut... sitten se vaihtuikin että olisi halunnut paljon mehua ja potki mehulasitkin nurin... Toinen kauhulla pelkää amppareita että heittää letun maahan :( ja siitähän se hireä huuto alkoi koko matkan mummolle asti... Eli siihen jäi koko markkinat eipä paljon keretty kiertelemään :(



Ei toisin sanoen päivä meni ihan perseelleen ja nyt kaikki ihmettelee miksi en voi olla yhtä päivän paisetta ja unohtaa koko juttua...?!?!?! 



ens vuonna menen markkinoille yksin enkä pidä niin suuria odotuksia :(

Kommentit