Hiustenpidennyksistä...

Hiustenpidennyksistä sen verran. Otin 5.9 itselleni teippipidennykset. Siis onhan minulla ollut nämä hiuksen aikaisemminkin, mutta nyt kävin oikein parturissa värjäämässä ja leikkauttamassa hiukset saman näköisiksi ja onhan se aina eri ku parturissa käydään laittamassa. Kallista kylläkin. Itselläni kun on niin pkasut hiukset, että vaikka olisi lyhyet että pitäisi värjäys ottaa sen hinnan mukaan, mutta kun paksuutta riittää niin mennään puolpitkien hiusten hinnalla ja sehän on jo melkein 15€ kalliimpi.

Hiuksista tuli erittäin hyvät ja tykkäsin todella paljon. Olihan se hieman erikoista kun hiukset oli taas ihan mielettömän pitkät. Aina on nimittäin ollut lyhyet.


Nyt sitten ne on ollut jo 3vk että ei siis kuukauttakaan ja nyt kun harjaa tai suoristaa niin hiuksia lähtee ihan hirveästi!!! Onhan tuota ne kasvanutkin siis omat hiukset sen 1cm verran. Tuon 1cm kasvukin on aika harmillista näille minun hiuksilleni sillä tuon takia joutuu pitämään hiuksia kiinni niin tarrat näkyy jo aika hyvin.


Tässä kuvassakin näkyy nuo punaiset läntit jotka on niitä mukavia rupia mitä päähän tuli kun ne oli laitettu ja sitten töihin piti laittaa ponnarille niin nehän kiristi päänahan ihan verille ja sitten tuli ruvet :( ne on kyllä aika hyvin parantunut.
Mutta hiukset varmaan lähtee viikonlopun jälkeen pois sillä mikään hoitoainekkaan ei enään auta näihin tai harjaaminen... Ehkä ens kerralla kokeillaan sinettejä ;)

Kommentit