Ensimmäiset geelikynnet...

No nyt ne vihdoin tuli postissa :) eilen kävin hakemassa paketin ihanuuksia. Eli kynsisetin. Ajattelin alkaa tekemään kynsiä en ehkä vielä kenellekkään puoli tutuille, mutta lähimmille kavereille ja itselleni tietenkin :D
Paketin mukana tuli pohja ja viimeistelygeeli, rakennegeeli kirkas ja valkoinen, viilat, putsausaineet, primerit siis kaikki mitä alkuun tarvitsee.

Tein ensimmäiseksi ranskalaiset geelillä omiin kynsiin ja se oli ihan katastrofi tai ainakaan itse en tykännyt, mutta mies sanoi että ne on hienot. Noh viilasin sitten uudestaan kaikki pois ja laitoin tipit tilalle ja pakko sanoa että niistä tuli paremmat ja tykkään itsekkin kun on pidemmät kun omat.


Tälläise niistä tuli ihan kivat. Tuo vasen käsi on ensimmäinen minkä tein noilla tipeillä ja se rakennegeeli jäi epätasaiseksi :( siinä on pikkurillissä ja nimettömässä kivat lommot noiden tippien rajakohdissa. Kun tein tuon vasemman käden kahteen kertaan ja viilan käyttö on vielä mitä on niin voin sanoa että on kynsinauhat aika riekaleina :) auts!
Mutta loppujen lopuksi minulla meni n.2h tehdä kummatkin kädet. Ei paha.

Pientä päivitystä!
Ensimmäinen kynsi repesi sitten tänä aamuna irti. Auts! Sen siitä saa kun ei osaa olla vielä pitkien kanssa ja se kakun leipominen kun on niin haastavaa ;)

Kommentit