Messuja ja kynsiä...

Kävin eilen sitten kauneus ja terveys messuilla ihan extemporee :) Sieltähän löytyi vaikka mitä ja päätin sitten täydentää minun kynsivarastoani. Eli löysin itselleni muutaman viilan, kynsinauha leikkurit, rakennegeelin ja värillisen geelin cesarilta. Hinnat olivat kyllä samat kun verkkokaupassakin, mutta nyt päätin uhrata pikkasen rahaa :)

Geeli oli mitä ihaninta käyttää tuon toisen geelin tilalla. Cesarin geeli levittyi hyvin ja ei jääny niitä inhottavia pahkuroita mitä saa sitten viilata hullun lailla. Kokeilin myös pikaseen sitä ihan pastellin vihreää sävyä jonka ostin. Ajattelin taiteilla kukan omaan kynteen josta ei tullut yhtään mitään kiitos minun ihanien tyttöjen jotka päättivät juoksennella ja kiljua pitkin iltaa. Aina välillä toinen juoksi turvaan mun kylkeen ja siinä samalla tökkäämässä pensseliä tai jopa pudottamassa ne lattialle *huokaus* ehkä mun pitää vaan tehdä näitä kynsiä kun he ovat nukkumassa.



Ja todella huonon kuvan sain napattua, mutta tämmöinen tekele siitä tuli kun kaikki valui miten sattui. Noh eipä tuo haittaa sillä opettelen vasta ja en usko että tyttöjen hulinat nyt niin pahasti sotki vaikka hermot menikin moneen kertaan ;)

Vanhalla geelillä tein itselleni vähän pidennystä omiin kynsiin. Tuli ihan kivat. Aika ruman näköiset kun ei ole mitään väriä ja oma kynsi kuultaa sieltä läpi. Kunhan vaan oma kynsi kasvaa ja vahvistuu siellä alla niin muulla ei ole väliä.



Näissähän on muuten ihan mun oma kynsi tuo pikkurilli mihin harjoittelin käyttää sitä valkoista ranskalaista geeliä enkä tippiä tällä kertaa. Onnistui ihan hyvin, mutta jos tuo cesarin valkoinen geeli on yhtä hyvän laatuista kuin tuo rakennegeeli niin taidanpa ostaa sen seuraavaksi :)

Kommentit