Lalaloopsy...

Olen kohdannut uuden ihastuksen! Nämä ihanat Lalaloopsi nuket :D
Niitä löytyy ihan kunnon kokoisia nukkeja, mini loopseja ja tälläisiä "vauva" loopseja. Vauvoissa on jotain todella söpöä... ehkä enemmän kuin näissä nukeissa...mitä mieltä? Näistä kyllä haluaisin tuon valkoiseen nallepukuun pukeutuneen tytön...mutta...


sitten löysin tälläisen nuken. ja tämän minä todellakin haluan. Tämä iski silmään heti ja oih niin ihana :D Tässä on nimittäin Blanket Featherbed joka on ommeltu Lokakuun 23.päivä eli on ihan samana päivänä kuin omakin synttärit. 

"Blanket featherbed was sewn from pieces of a baby's blankie on october 23rd, stay up late day. She's a real night owl who loves pillow fights, wishing on shooting stars, and snoring... really loudly!!! She has a pet sheep"




"The Lalaloopsy were one rag dolls who magically came to life when their very last stitch was sewn. Each doll has their own personality that comes from the fabrics used to make them. Lalaloopsy live in a whimsical world full of silly surprises, including mini lalaloopsy and fun lalaloopsy playsets and accessories."


Haluaisin kyllä kerätä koko sarjan sillä näistä on niin vaikea valita parasta. Lalaloopseille saa myös ostettua erikseen vaatteita ja tavaroita... miksi näitä ei voinut olla kun itse oli pieni???




Lalaloopsit löydät täältä

Kommentit