Miten Tässä Taas Näin Kävi...

Ja taas sattuu ja tapahtuu. Joannalla oli pientä pidätys ongelmaa ja meinattiin jo että olisi jotain vakavampaa, mutta taisi olla vaan huomion puutetta sillä yksi päivä isin kanssa ja johan "vaivat" hävisi. 

Vietiin sitten tarhaan. Menin töihin ihan normaalisti ja laitan kännykän AINA äänettömälle. Nyt pyykkiä laittaessa ihmettelin, että mikä täällä soi ja katoin omaa kännykkää ja eiköhän ne soita sieltä tarhasta. Ensimmäinen ajatus oli että sillä tulee taas niitä vahinkoja ja nyt pitää mennä lekuriin.
Asia olikin ihan toinen ja heti ensimmäiseksi puhelimesta kuuluu hirveää huutoa ja sitten sanotaan että Joannalla silmäkulma auki!!!! Siis voi ei miten voi olla mahdollista tämä on jo kolmas kerta kun sen silmäkulma on auki! Ensimmäisenä ajattelin, että se on se sama silmä ja että se pitää tikata sillä se iho on jo aikas koeteltu.

Soitin miehelle ja hän kävi hakemassa Joannan tarhasta ja sitten selvisi että se oli toinen silmä eli oikean puoleinen tälläkertaa. Kävi myös ilmi että joku poika oli juossut lelukori kädessä ja se oli suoraan törmännyt Joannaan. Eli sentäs ei meidän tyttö koheltanut sitä haavaa itselleen :)
Positiivista tässä on että saatiin aamulla kumminkin tarha valokuvat otettua ja Joanna pääsi uimaan ennen kuin tämä vahinko tapahtui.

Lääkärissä olis sitten eri asia. Lääkäri päätti liimata tuon haavan.... ja nähtävästi koko silmän :( siinähän tyttö sitten raivosi, itki ja huusi kun lääkäri repi silmäripsiä irti toisistaan :(


Pakko kyllä myöntää että on ollut erittäin reipas tyttö näiden silmiensä kanssa <3

Kommentit