Kynsistä viis...

Tässä on nyt ollut aikas paljon kaikkea hässäkkää meneillään ettei oikein tiedä mitä kirjottaisi. Meidän pikkuneidiltä lähtee kynnet irti. Aluksi se alkoi peukalosta ja huomasin että sillä on pieni alku toisessakin peukalon kynnessä ja seuraavana päivänä se oli jo levinnyt isoksi se repeämä ja aloin katselemaan tarkemmin ja sillä on useammassa kynnessä sellainen valkoinen painauma josta nuo kaikki on lähtenyt.

Isäntä vei sitten yksityiselle lekuriin ja mitään muuta ei löytynyt, mutta nyt ne epäilee vahvasti keliakiaa :( Tiistaina verikokeisiin... Ennen verikokeita käytiin syömässä mokkapala ja odoteltiin aikaa. Mokkapalan jälkeen posket helahtivat tulipunaisiksi ja sanoi että mahaan sattuu :( Jotenkin se alkaa selvemmin näkymään että keliakia tai jonkinlainen allergia löytyy. Ollaan kumminkin vielä toiveikkaita ja odotetaan tuloksia verikokeista. Maanantaina ollaan taas viisaampia, mutta sitä ennen pitäisi joka paikkaan ilmottaa että älkää antako mitään missä on gluteenia!
Helpommin sanottu kuin tehty tämä juttu varsinkin tarhan kanssa. Ne kun vaatii sen lääkärin todistuksen ennen sitä.

Kävin jo kaupassa ostamassa gluteenittomia ruokia lisää ja me syödään pelkästää sitä kotona ennen kuin tiedetään tarkemmin. Hyvää tässä kyllä on se että Joanna on sen verran pieni että se oppii hyvin noihin gluteenittomiin ruokiin...

Toivotaan parasta...

Kommentit