Uusia juttuja...

Olen taas innostunut uudesta askartelu paskartelusta nimeltä hamahelmet. Meidän tytöillä oli iso purkillinen hamahelmiä ja olen nyt järjestänyt kaikki helmet omiin väreihinsä ja ottanut jopa yhdet pinsetit omista ripsitarvikkeista jotta saa kaikki laitettua tarkasti. Pikkasen neuroottista toimintaa, mutta onhan nuo pilttipurkitkin missä kaikki väri on niin aivan ihania katteltavia :)

Tässä on ensimmäinen satsi mitä tein. Nup kukkaset olivat oikein kokeilu. Ensimmäiseksi silitin ne ja ne olivat ihan ok. Sitten laitoin monta kukkasta pellille ja uuniin ja odottelin että sulavat ja tasoittuvat. Nyt en oikein osaa edes sanoa kummat ovat kivemmat... silitetyt vai sulatetut???


Mitä mieltä??? Isoreikäiset kukat ovat sulatettuja ja ihan umpeen menneet ovat silitettyjä...


Toiseksi kokeili tehdä kukkasista sormuksia ja pinnejä. Ajatuksena oli tehdä niistä magneetteja jotka varmaan teen myöhemmin. Laura halusi tuollaiset lumihiutale/tähdet jotka laitoin hänen mustiin pinneihin kiinni ni ne ei varmaan minuuttiakaan kestäneet kun hän tuli ja sanoi että menivät rikki... taisivat taas vaan tapella kumpi saa laittaa päähän :/

Kommentit