Hääpaikka...

Viestitys hääpaikan kanssa on ollut todella nihkeää. Olemme nyt lauantaina menossa katsomaan paikkaa ja varmaan kyllä varataankin se. Hääpäivähän on nyt hieman muuttunut ja se on tätä nykyä 7.9.2013 eli tämän vuoden puolella jo.


Kävimme katsomassa aulangon majan ja paikka oli kyllä todella hieno ja kesällä varmaan vielä hienompi. Paikka on kyllä hieman hankala järjestellä joten voi olla että se jää nyt varaamatta. Olen kyllä laittanut kyselyn eteenpäin ja viestissä sanottiin, että yhteyshenkilölle vastataan 24h kuluessa... noh nyt siitä on jo menny 5 päivää eikä vieläkään mitään?!



Toinen paikka mikä löytyi kuin ihmeen kaupalla on vielä lähempänä ja edelleen veden äärellä. Paikan nimi on "kesäranta" ja se on tuossa hausjärvellä. Siellä olisi mökitkin varattavissa jos ihmiset haluavat jäädä yöksi. Tämä kyseinen paikka on vaan aika kallis. la-su 450 + perjantain koristelut 160???? huh huh... Sentäs miehellä on noita tuttuja ja päädyimme oikein ihanaan ja tilavaan paikkaan. Hausjärvellä sijaitsevaan "oma koti" paikkaan. Vettä ei täällä ole, mutta eipä kenenkään tarvitse olla silmä tarkkana koko ajan että missä ne lapset juoksee :)

Paikalle tuli hintaa pe-su 300€ 

Kommentit