Ektorpin värjäys...

Olen niin kyllästynyt tuohon meidän valkoiseen ektorp sohvaan ja sen ainaiseen pesuun!!!! Muistakaa pienten lasten perheeseen ei sovi valkoinen sohva! Viimeisen tikin tähänkin antoi meidän pikku neiti joka oli kivasti piirtänyt tusseilla sohvalla. Paperille kumminkin mutta kaikkihan siitä oli mennyt läpi :(



Muistan vaan haaveilleeni tästä ihanasta löhösohvasta valkoisena niin kauan, mutta vaikka väri vaihtuu niin onhan se silti sama löhösohva :)



Etsin netistä josko sais halvalla värillisiä ektorp päällisiä, mutta turhaan. Sillä ikean värilliset ei todellakaan ole mitään halpoja. Joten päätin ottaa riskin ja värjäsin ihan itse. Koko sohvaan meni 5 pakettia Dylon pesukone värejä. Värejähän olisi ollut vaikka mistä valita, mutta meidän isännälle ei käynyt kuin harmaa. "Antique Gray" Eli tuo toiseksi viimeinen väri.




Piti hiukan lukea jopa pesukoneen ohjeita jotta varmasti laitan oikena ohjelman pyörimään. Ensimmäiseki laitoin kaikki istuin ja selkänojien tyynyt, sekä 3 pakettia väriä. Sen jälkeen laitoin tuon päällisen ja 2 pakettia väriä. Hieman jännitti lopputulos, mutta lopputulos oli hyvin tasainen.

Kommentit