Nuoremman Tytön Huone Remontti...

No nyt ollaan saatu toisenkin tytön huone tapetoitua ja maalattua. Olipahan kivaa hommaa aluksi, mutta kun huomasi ettei se tapetti lähdekkään niin helposti ni sehän oli kunnon urakka. Toisella seinällä oli aivan ihana tapetti varmaan joskus 80-luvulla laitettu poni tapetti. Jos sen olisi saanut ehjänä pidettyä niin kyllä se olisi seinään jäänyt :) Harmi kun siitä ei saanut edes kunnon kuvaa :(

Nyt on kumminkin tapetit poistettu, reijät paikattu, maalattu ja tapetoitu.
Tapetti oli kyllä niin hirveä laittaa ja tällä kertaa laitettiin miehen kanssa yhdessä se niin hermothan siinä meni. En ole ikinä niin matemaattisesti laittanut tapettia että huh huh.

Valitsimme Joannan kanssa tämmöisen nätin perhos tapetin jolle tuli hintaa 15€/rulla ja näitä otimme kolme rullaa... Näin jälkikäteen kun huomasi niin kaksi olisi riittänyt...



No mutta nyt se on seinässä niin ei siitä sitten sen enempää. Vielä pitäisi listat laittaa niin katton kuin lattiaankin. Vaatekaappi ostaa ja taulut laittaa seinälle. Nyt vaan alkoi tuo eteisen remontti joten katotaan kuinka pitkälle tuo taulujen ja listojen laitto menee :)


Saatiin myös ilmatteeksi sellaine koulu/meikkipöytä mikä minullakin on aikoinaan ollut. Tämä pöytä vaati vaan hiukan maalaamista ja fiksaamista, mutta mikäs siinä kun ilmatteeksi sai :)

Kommentit