Vihkisormukset...

Saatiin nyt sitten minun äidiltä meille vihkisormukset. Toinen sormus on minun Aune mummini vihkisormus ja toinen on minun papan äidin äidin sormus.
En ole löytänyt yhtäkään sopivaa sormusta tässä kun ollaan kateltu joten tämä oli parempi kuin mikään. Näillä sormuksilla on enemmän myös tunnearvoa kuin uusilla.

Aune Mummin sormuksessa on "Aune Pertti 15.11.58" 
Ja taas tässä vanhemmassa sormuksessa on H.R, D.W 1910

Vein tänään oman sormukseni timanttisille ja kysyin kustannusta sormuksen muokkaukseen. Heti ensimmöisenä tämä myyjä sanoi että mennään useissa sadoissa euroissa. Joka hieman ihmetyttää sillä netistä kun katselin hintaarvioita niin ne olivat siellä 75€ luokkaa ??? Mutta annoin hieman osviittaa meidän budjetista ja toivon mukaan se ei tule olemaan yli sen. Jos on niin sitten pitää vielä käyttää sormus muutamassa paikassa missä voisi tuurilla olla paljonkin halvempaa, mutta aika alkaa tulla jo vastaan. Jos ei ole rahaa muokata sormusta nyt niin sitten se menee häiden jälkeen.

Olen ajatellut laittaa omaan sormukseeni ainakin 3 ehkä 4 timanttia ja kaiverrus olisi hieman muunneltu "A&P 15.11.58 / P &V-M 7.9.13" 
Haluaisin kuminkin säästää nuo vanhat kaiverrukset "muistona"


Kommentit