Korkeasaari...

Käytiin korkeasaaressa. Ilma oli aika viileä kun lähdettiin niin pakotin tytöt laittamaan pitkät housut ja paidat päälle ja itselläkin oli pitkät housut ja hupparia päällä. Mies oli ainoa joka pukeutui fiksusti niinkuin kesälomalla kuuluukin eli sortsit ja t-paita :) Sillä korkeasaareen kun päästiin niin aurinko porotti jo täydeltä taivaalta ja hikihän siinä tuli. Sinänsä hyvä että oli t-paidat tytöillä alla ja kiukuttelu loppui siihen kun sai paidat pois :)


Vähän harmittaa sillä lähdettiin niin aikasin aamusta, että eihän siellä jaksanut olla niin kauan että olisi nähnyt nuo kissaeläimet liikenteessä. Paljon oli kyllä tyttöjen kanssa nähtävää ja Joannakin pääsi ensimäistä kertaa korkeasaareen ja nyt varmaan muistaakin enemmän tästä reissusta.



Vähän kyllä ihmetyttää miten vanhemmat oikein antavat lastensa mennä ja tehdä "pahojaan" eläimille. Juuri oli vähän aika sitten lehdessä sanottu että korkeasaaressa kanadan hanhet pitäisi jättää rauhaan sillä niitä kävelee siellä miten sattuu. Ja jos niitä kiusataan ni tottakai niistä tulee agressiivisempia.



Oltiin lähellä katsomassa hanhia kun he nukkuivat ja meidän viereen tuli semmoinen 3-4v poika joka katsoi hetken ja alkoi potkimaan hiekkaa hanhia päiten. Sanoin sitten pojalle että ei niitä päin saa hiekkaa potkia. Poika kattoi hetken ihmeissään kun sanoin ja sen jälkeen tyytyi vain katsomaan hanhia, mutta vanhempia ei kyllä näkynyt missään.


Toinen tapaus oli krokotiilien aitauksessa. Sen aitauksen pystyy kiertämään ja toisella puolella ylettyy niihin käynöksiin. Siellä oli semmoinen 15-16 vuotias poika joka tökki kyseisellä köynöksellä krokotiilia liikenteeseen. Ja vanhemmat katsovat vierestä????

Itse olen ainakin niin eläinrakas että vihaksi pistää. Olisi vaan pitänyt avata suu siinä vaiheessa!




Mutta muuten oli kyllä todella mukava ja tapahtumarikas päivä :)

Kommentit