Polttarit 3.8.2013...

Lauantai 3.8 aamulla ovikello soi klo 8 aikaan aamulla ja herättiin kyllä kaikki vähän äkisti. Joannakin tuli omasta huoneesta hölmistyneenä sanomaan että ovikello soi.
Katsoin meidän makkarin ikkunasta että näkyykö ketään ja ei näknyt. Ajattelin että se on vaan joku kaupustelija että ei avata ovea. Sitten se soi toisen kerran ja Wellu jo muutaman kerran kysyy että menenkö avaamaan. Minä siinä sitten vihaisena että "no en todellakaan mene" ajattelin että en mene yöpaidalla availemaan ovea jollekkin kaupustelijalle.
Mies meni avaamaan ja tuli todella hiljaista ja tytöt juoksi piiloon meidän peiton alle. Seuraavana oli mielessä että siellä on Vaari tuomassa jotain laskua mitä pitää taas maksaa tietokoneella.

Hölmistyneenä sitten katoin kun toinen kaaso ilmestyi makkarin ovelle 90-luvun jumppavaatteet päällä. Ja sitten sitä vasta tajusi. Polttarit! Ei ole kyllä ollut mitään hajuakaan että kukaan niitä olisi järjestelemässä. On vaan pitänyt saada uudelle työpaikalle kaikki kuntoon ennen työn aloitusta ja häitä. Olin niin hölmistynyt että en oikein osannut pakatakkaan mitään mukaan. Saati sitten että olisin muistanut pestä naamaa ja laittaa vaatteita päälle :) Vaatteiksi itselleni sain kukkatrikoot, valkoiset säärystimet ja neon värisen paidan. Ja näillä lähdettiin :)


Ensimmäisenä ajeltiin ympäri ja yritettiin kadottaa mun suuntavaisto joka onnistui heti ensimmäisessä käännöksessä :)
Ensimmäisenä mentiin miehen siskolle pihalle tekemään pientä aamujumppaa. Siellä tehtiin muutama kierros pientä kuntopiiriä jonka jälkeen sain vasta aamukahvit ja tekivät minulle pari leipääkin.

Jumpan jälkeen käytiin morsius saunassa. Saunomisen jälkeen selkä hierottiin jauhoilla ja suolalla ja toivotettiin hedelmällisyyttä iskemällä ja hieromalla kanamuna päähän. Tämän jälkeen piti juosta saunan ympäri ja huutaa kaikkien vanhojen heilojen nimet, jonka vahingossa "unohdin"
Tämän jälkeen sitten mentiin saunaan pesulle ja pesin hiukset kunnolla, mutta huomattiin myöhemmin ettei ne kananmunat lähteneet pois päästä joten eikun uudestaan suihkuun ja vieläkin niitä klönttejä oli. Sitten vaan harjattiin kunnolla ja toivottiin että lähtisi.

Saunan jälkeen saatiin salaatit ja patongit ja sitten lähdettiin keskustaan. Keskustassa tytöt veivät minut hiusten laittoon, meikkaukseen ja manikyyriin. Täällä he juottivat minulle kunnolla fresitaa ja suklaata. Fresita alkoi kyllä tulla ulos jo korvista sitä ei nimittäin voi juoda nopeasti ja paljon.
Kävimme tämän jälkeen amarillossa syömässä jonka jälkeen palasimme takaisin miehen siskolle viettämään iltaa. 
Siellä se ilta menikin hyvin nopeasti. Oli todella mukava ilta ja ihan oman näköiset. Kotiin tultaessa en olisi millään halunnut suihkuun pesemään meikkiä ja hiuksia. Kaikki oli laitettu niin ihanasti <3

Kommentit