Työreissua Tallinnaan Kauneusmessuille...

Päästiinpä nyt työporukalla käymään virossa kauneus messuilla. Päästiin ihan taksikyydilla satamaan asti. Lähdettiin aamulla klo 10.30 laivallan ja matka kesti vaan pari tuntia mikä oli kyllä todella nopea reissu. Menimme messukeskukseen missä oli kyseiset kauneusmessut "IluSõnum"


Tästä sitä alettiin suuntaamaan. 


aivan ihania kynsiä tehty :)


Ohjelmaakin olisi ollut, mutta tänne emme kerenneet sillä paljon oli kierrettävää


Oli paljon kyllä tavaraa tyrkyllä ja kaikkea olisi voinut ostaa. Isoin löyty mikä löydettiin oli parafiini kattila ja siihen tarvikkeet vain 50€ se oli todellinen löytö. Ostin myös spa tuoetteita tuohon pedikyyri/manikyyri hoitoihin ja muutaman geelilakan. 



Oli kyllä todella mukava reissu. Messujen jälkeen mentiin kylille syömään ja rentoutumaan muutaman siiderin ääressä. Tilasin kalkkuna pihvin ja ranskalaiset, MUTTA siinä olikin kaksi pihviä joten hieman tuli ähky :)


Ruokapaikassa syötiin ulkona siellä oli laitettu lämppäreitä roikkumaan ja oli muutamat tulet lämmittämässä. Istuttiin lampaantaljojen päällä ja vielä saatiin ottaa vilttejäkin jos tuli kylmä. Siinä kyllä viihty todella hyvin ja ei kyllä paleltunutkaan. Tämmöisen käytännön voisi ottaa suomeenkin jotta pääsisi vielä syksynä ulos syömään.

Tästä sitten jatkettiinkin yhden pika baari käynnin jälkeen takaisin laivalle ja kotimatkalle. Laiva lähti klo 22.30 ja vielä tuli tämä sama taksi hakemaan ja vei kotiin. Itse vein vain ostokset työpaikalle ja jatkoin yöelämään miehen kanssa. Aamulla alseskelin että siitähän tuli semmoinen 21h tunnin valvonta jakso :D

Kommentit