Sisustusvimmaa...

Täällä on taas iskennyt hirveä sisustusvimma. Pyörittelin tuossa sohvaa jatuota meidän isoa lepolassea ympäri olkkaria kunnes pääsin suht hyvään suunnitelmaan :)

Haaveenahan on tuo kulmasohva jossa sitten olisi vähän enemmän tilaa istua ja se jotenkin täyttäisi tuon meidän valtavan olkkarin. Tässä ollaan nyt hirveesti katseltu erilaisia blogeja ja pinterst kuvia että jos löytyisi jotain tosi kivoja inspis kuvia ja kyllähän niitä on löytynyt, mutta melkein joka kuvassa telkkari on todella pienessä osassa. Meillä taas telkkari möllöttää tuolla seinällä ja sitä ei paljon siitä enään siirrellä joten pitää tyytyä muihin osa-alueisiin.

Nyt siirsin tuon sohvan tuohon tapetti seinälle ja tuo väri ei vaan sovi enään :( pitääköhän hakea ikeasta uudet päälliset ja värjätä ne jollain kivalla värillä ? Jouluksihan taitaisi sopia punainen, mutta se kyllä iskee tuosta seinästä päin näköä :D


Tuo tapettiseinä tarvitsisi jotain. Hyllyjä, tauluja vai mitä... Prismassa olisi kyllä todella ihana tyttö taulu mikä voisi sopia hyvin. Täytyypi pohtia...



Laitettiin myös hieman joulutähtiä ikkunaan. Tykkään kyllä niin kovasti noista tähdistä ja varsinkin kun ne ovat noin isot :) Laitoin ne seinään kiinni ja alettiin miettimään miten johdot saisi nätisti piiloon. Noh kävin välissä lukemassa ja laulamassa iltalaulut ja huoneesta poistuessa huomasin että mies oli teippirulla kädessä teippaamassa johtoja ikkunapokien väliin :) En sitten sanonnut mitään. Lopuksi oli kyllä pakko sanoa että onko noi hänen mielestään nätit? Vastaus oli vaan ettei niitä kukaan edes nää... paitsi minä! En kyllä kehtaa edes ottaa niistä kuvaa :)

Sain vihdoin ja viimein keramiikassa tekemäni Joonaksen kotiin. Tämä on tehty mustasta savesta ja poltettiin lasituspoltossa pariin otteeseen niin on hieman leikin kestävä.
<3


Kommentit