Joululahjatoiveita...


Meinasin aluksi etten oikein halua/tarvitse tänä jouluna mitään, mutta kauppoja kierrellessä ja nettiä selaillessa tulee aina eteen jotain kivaa mikä on niiiiin "tarpeellista" Tässä on alkanut hieman sisustusvimma nostamaan päätään niin ensimmäisenä listalla on.




1. Block valaisin by Harri Koskinen. Tämä olisi juuri täydellinen meidän eteiseen. Joka kokee muodon muutoksen toivon mukaan hyvinkin pian :)



2. Iittalan HotCool lasit. Näitä meiltä löytyy jo 2 kappaletta, mutta on huomattu että vieraiden ollessa läsnä se on aivan liian vähän.



3. Uusi kahvinketin :) Hieman ehkä hintavimmasta päästä, mutta sopisi meidän sisustukseen hyvin (tai tulevaan sellaiseen)


4. Ja ihan oikeasti mä tarvitsen suihkumyssyn :D

5. Häälahjaksi toivoimme iittalan vihreää teema sarjaa ja edelleen on hakusessa... Näitä leipälautasia puuttuu 2kpl ja ruokalautasia (26cm) puuttuu 2 kpl ja tietenkin muut tähän sarjaan kuuluvat ovat tervetulleita ;)





Jotenkin kummasti sitä tavaraa vaan tulee eteen tuolla kaupoissa mitä ihan oikeasti saattaisikin tarvita :) Pitänee vielä lähempänä joulua tehdä toinen pienen pieni lahjalista ;)

Kommentit