Joulu Meni Jo... Ja Uusi Vuosi Myös...

Joulu ja uusi vuosi meni että hujahti. Jouluna oltiin ihan kotona. Miehen vanhemmat ja sisko tuli perheineen sekä minun vanhemmat. Joten porukkaa oli, mutta toisaalta itse tykkään isoista joulupyhistä, että kaikki oltaisiin koolla ja juhlittaisiin/vietettäisiin joulua yhdessä.

Joulupukkikin kävi meillä ja tytöt olivat tehneet joulupukille lahjoja. Piirrustuksia ja muita askartelu juttuja. Joanna meni heti ensimmäisenä antamaa joulupukille lahjan, mutta muuten ei sitten uskallettukkaan liikkua Papan sylistä :) 

Hieman mietin miten tuo meidän ekaluokkalainen suhtautuu tänä vuonna Joulupukkiin, mutta oli kyllä niin täpinöissään ettei vielä ainakaan ole uskoaan menettänyt :) Sanoi vaan sitten lopuksi mulle hiljaa ettei kukaan muu kuule "toi joulupukki kuullosti ihan Janilta." Yritin siinä sitten kertoa että jotku ihmiset saattaa vähän kuullostaa samanlaisilta. Nähtävästi meni vielä läpi, mutta ens vuotta odotellessa ;)



Uutena vuotena oltiin tyttöjen kanssa kotona ja vietettiin rauhallista uutta vuotta. Lähdimme hieman ennen kuutta lenkittämään Aku poikaamme ja nähtiin muutamia raketteja enemmänkin taivaalla vaan välkkyi. Lähdimme sitten autolla ajelemaan jos näkisi paremmin, mutta eipä näkynnytkään. 
Mieheni ehdotti että lähtisimme minun mummolle sillä hän asuu neljännessä kerroksessa ja sinne pääsisi hyvin parvekkeelta katselemaan. Sieltähän näki todella paljon raketteja ja tytöt olivat todella innoissaan. Kerrostalon vieressä on kolme omakotitaloa josta ammuttiin useita raketteja joten päästiin kyllä todella lähelle. Joannakin vaan totesi että sentäs meillä on tuo iso suojalasi edessä :)


Kommentit