Salil Eka Salil Vika...

Siis pitkästä aikaa käytiin työkaverin kanssa salilla ja vedettiin sitten tämä päivä jalkapäiväksi. Ensiksi tehtiin etu kyykkyä vai punnerrusta ??? josta en muuten ole ikinä kuullutkaan :) oli hieman haastavia kun yht äkkiä vedetään 20kg painava tanko hauiksen päälle :/ mutta kyllä se alko sujumaaan kun tasapainon sai pysymään. 

Sen jälkeen mentiin jalkaprässiin mitä en ole tehnyt moneen vuoteen. Viimeksi varmaan 2 vuotta sitten. Noh alettiin sitten laittamaan aina 20kg lisää sarjojen välissä ja ennen ku huomattiinkaan niin tangossa komeilikin jo 160kg !!!  Siis nyt olen kyllä niin ylpeä ittestäni että sain noinkin hyvin nostettua :) tuli niin hyvä fiilis vaikka tietääkin että huomenna tai ylihuomenna on jalat niiiiiin kipeät ettei mitään rajaa, mutta ainakin tietää että on jotain tullut tehtyä. Ja kyllä treenin pitääkin tuntua mitä hyötyä siitä muuten on?


Hyvin kyllä huomaa että jo pienellä treenillä lähtee ainakin senttejä vaikka ei paino niin putoaisikaan. Nyt ollaan jo oltu melkein 3 vikkoa ilman karkkia viikonloppu namit saa tietenkin ottaa, mutta sitten taas napostelu ja mässytys pois viikolla. 

Kyllä se tästä lähtee!

Kommentit