Talviloma Ja Uusi Sohva...

Talviloma menee niin että humps vaan! Yritin muistella mitä tällä viikolla ollaan oikeastaan tehty niin pikkasen lyö tyhjää :) mitään siis erikoista reissua ei olla tehty tai edes suunniteltu. 

Tyttöjen kanssa ollaan yritetty tehdä mahdollisimman paljon, mutta tuossa alkuviikolla oli niin märät ulkoilu kelitkin, että sisällähän me viihdyttiin ja kirpparit kierrettiin. Kirpparilta löytyikin tytöille kivat puiset lautaset, kupit, aterimet ja kannu. Näistä saatiin sitten kiva kahvila leikki mikä vasta tänään jouduttiin purkamaan.

Ollaan käyty uimassa, hoplopissa ja ulkoiltu. Tänään käytiin sitten Riihimäellä vahinkovarastossa ja sieltä lähti sitten mukaan sohva :) mitään ei menty hakemaan, mutta jos löytyy 1000€ sohva vain 350€ juuri oikean kokoinen ja väreihin sopiva niin kyllähän se mukaan lähti :D

Harkinnassahan on ollut onko se toinen sohva vai sitten kulmasohva. Ensiksi ajateltiin että kaksi erillistä sillä tuo meidän järjestys muuttuu vähän väliä MUTTA tuo kulmasohva sopii niin paljon paremmin tuohon järjestykseen.

Pitää huomenna päivän valossa ottaa noita kuvia ja toivoa, että olohuone olisi edelleen noin siisti :)


Kommentit